top of page

Intervju med tidligere konfirmant
 

Irian er en av de som konfirmerte seg i 2020. Etter konfirmasjonen sitter han igjen med mange gode minner fra både opplæringen og selve konfirmasjonen som ble holdt i et lokale hjemme hos familien på Espa. En tid senere har vi tatt kontakt med ham og spurt ham hvordan det var. Dette er hans svar.

​- Det var en koselig stemming på selve dagen og at den Spirituelle presten var veldig flink. Det var også meget bra at jeg kunne velge de sangene selv. De sangene han hadde valgt var. 

1. "Imagine" med John Lennon.
2. "Være den du er" med Cheezy Keys (Skrimmel Skrammel)
3. "The Wolf" med Jon Henrik Fjællgren.


​Alle konfirmanter bidrar litt selv i seremonien og Irian valgte å lese fredsbønnen til Franz av Assisis som handler mye om lys og kjærlighet blant mennesker. Når vi spør ham om undervisningen forteller han at teamet healing var spesielt interessant, samt det at åndene har et budskap til oss. 

- Hvorfor valgte du en spiritualistisk konfirmasjon?

- Jeg syntes det hørtes spennende ut, samt at jeg ville ha det annerledes og personlig. Kan absolutt anbefale dette til andre som skal konfirmere seg!


​Irian og familien har også fått mange fine tilbakemeldinger fra familie og venner etter konfirmasjonen. Spesielt hyggelig var det siden de også kom fra folk som i utgangspunktet hadde vært litt skeptiske. Gjestene forteller at det var en fantastisk konfirmasjon som var både personlig, rørende med mye nærhet og kjærlighet. Den var åndelige og hadde en fin respekt for ånder, mennesker og alt som lever.

 

Nedenfor er det et Foto av Irian og Anne-Grethe Bergseth som ledet seremonien.  
 


 

Irian Martinsen 2020.jpg
bottom of page